Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Πρόταση!Άλλος ένας βουλευτής της λεγομένης αριστερής πλατφόρμας έδωσε συνέντευξη στο Mega. Ο Στάθης Λεουτσάκος φέρεται να πρεσβεύει ότι "τα μνημόνια δεν είναι ρεαλισμός, αλλά καταστροφή και υποταγή της χώρας".

Κρεμάμενος από τα χείλη του διάβασα παρακάτω να λάβω επιφοίτηση, πως να αποτρέψουμε την καταστροφή και υποταγή της χώρας και προ παντός, τι είναι ρεαλιστικό (εφ' όσον τα μνημόνια δεν είναι).

...διάβαζα ...διάβαζα...

Διάβασα ότι η αριστερή πλατφόρμα δεν θέλει μνημόνιο με κανένα νόμισμα.

Διάβασα ότι την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας θα την υπερασπιστούνε μέχρι τέλους.

Επίσης διάβασα ότι "δεν υπάρχει κάποια πρόταση ακόμα, όταν έρθει η πρόταση θα το κουβεντιάσουμε".

Και πρέπει να το κουβεντιάσουμε, μόλις υπάρξει κάποια πρόταση, γιατί όπως επανέλαβε: "μνημόνια εμείς δεν υπηρετούμε, όχι από εμμονή ή ιδεοληψία αλλά επειδή βυθίζουν στην καταστροφή του τόπου, μετατρέπουν τη χώρα μας σε μια νεοαποικία".

Το λοιπόν. Γρήγορα κάποιος να φέρει πρόταση. Οι άνθρωποι της αριστερής πλατφόρμας περιμένουνε να την κουβεντιάσουνε για να σώσουνε την χώρα!!!

Υποθέτω ότι η πρόταση πρέπει να προτείνει πως θα ακυρώσουμε τα μνημόνια, ότι νόμισμα και να έχουμε, ώστε να έχουμε εθνική ανεξαρτησία, να μην γίνουμε νεοαποικία και να εφαρμοστεί η βούληση του λαού.

Και μόλις έρθει η πρόταση, την κουβεντιάσουνε και πάνε να την εφαρμόσουνε, θα την υπερασπιστούνε μέχρι τέλους (όταν έρθει το τέλος το ξανακουβεντιάζουμε;)

Περιμένω εναγωνίως την πρόταση. Διότι, από τσιτάτα και πλατφόρμες καλά πάμε. Πρόταση δεν ακούω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.