Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ανάσταση!!!










Τι Ανάσταση και η φετινή! Αναστήθηκε ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος που είχε φύγει τον Μάρτιο του 2007 και νόμιζα ότι δεν θα τον ξαναδώ. Αλλά μου τον ανέστησε η Ελληνική Δημοκρατία! Του έστειλε γράμμα, η κυρία Δεμοκρατία, σήμερις Μέγα Σάββατο έπεσε στην αντίληψή μου, πουρνό-πουρνό με την πρώτη Ανάσταση, και του ζητάει φόρο ακίνητης περιουσίας ξεκινώντας από 2009, δύο χρόνια αφού άρχισα να πληρώνω φόρο για αυτά τα ακίνητα εγώ το 2007. Που να το πεις και ποιός να το πιστέψει! Ζει ο πατέρας μου! Μπαμπάς Ανέστη! Και μετά λένε γιατί μας φέρονται τόσο άκαρδα οι Ευρωπαίοι... Αμ δεν τους έχει εξηγήσει κανείς ότι και νεκρούς ανασταίνει η Ελληνική Δημοκρατία. Αν τους το είχαμε εξηγήσει θα μας σεβόντουσαν ποιο πολύ, δεν βρίσκετε;

Τώρα, σε αντίθεση με εμένα, ο πατέρας μου είχε χιούμορ, και είμαι σίγουρος ότι τώρα που αναστήθηκε θα με πάρει στο κινητό, μια που θα είναι απασχολημένος να χαίρεται την καινούργια του ζωή και δεν θα έχει χρόνο να περάσει να με δει, και θα μου πει να πάω την άλλη βδομάδα από την εφορία με τα χαρτιά που του στείλανε και να κάνω αίτηση στο όνομά του για αλλαγή διεύθυνσης, από Παλιό Φάληρο, σε Πρώτο Νεκροταφείο, Αθήνα, Αττική. Ελλάς.

Με υγεία και χαρά!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.