Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΠαραδόσειςΠόσο καταπληκτικό είναι να δένουν ανθρώπους, οικογένειες, και κοινωνίες οι παραδόσεις τους. Και πόσο καταπληκτικότερο να μπορεί μία παράδοση μιάς χώρας, που την κουβαλά στην ψυχή του κάποιος όταν πηγαίνει να ζήσει σε άλλη χώρα, να φυτεύεται σε μία οικογένεια που δεν την γνώριζε πριν... και να γίνεται η πιο αγαπημένη παράδοση της οικογένειας...

Και σήμερα, κατεβήκαμε στο Φορλί, στην οικογένεια, και για έβδομη χρονιά μαγείρεψα όλη μέρα για Thanksgiving. Ένα παραδοσιακό μενού Νέας Αγγλίας... Με γαλοπούλα 6,5 κιλά ειδικά παραγγελμένη για μας όπως κάθε χρόνο από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς (δεν βρίσκονται τέτοια πουλιά στο εμπόριο αν δεν τα παραγγείλης μιά βδομάδα πριν...), και όλα τα καλούδια από τον Βασιλόπουλο του Φαλήρου, που έχει cranberries, yams, blueberries, pumpkin pie filling και απ' όλα από την Αμερική, και τα φέρνουμε στην Ιταλία. Τα στολίδια τα πήρα από την amazon.com και τα έστειλα στο Νιού Τζέρση από όπου τα παρέλαβε μια θεία που επισκεπτόταν τον γιό της και τα εγγόνια της και τα έφερε στις βαλίτσες της εχτές.

Είναι οργανωμένο το πράμα.

Happy Thanksgiving!!!

Μιά τέτοια γαλοπούλα είχα αγοράσει για τον Κώστα όταν ήταν 4-5 χρονών και την είχαμε κάθε χρόνο.
Το όνομά του ήταν Bruce.
Μόλις βρήκα μία στην amazon που έμοιαζε του Bruce την παρήγγειλα αμέσως, υποθέτωντας ότι θα είναι ο Bruce Jr.,
αλλά τώρα που ήρθε μοιάζει περισότερο με Ralph.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.