Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ψάχνοντας...

... για πελάτες,

  • Ο Σαμαράς επέλεξε τον δρόμο που χάραξε ο Καρατζαφέρης, για τους πελάτες του "έθνους", της θρησκείας, και λοιπά.
  • Ο τσίπρας διαφήμισε στα ορφανά του Ανδρέα... τα οποία ανάψανε λαμπάδες στο μπόι τους και ξεσκονίζουν τις φωτοβολίδες.
  • Ο Κουβέλης και ο Βαγγέλης ζητιανεύουνε υποσχόμενοι να συνεργαστούνε με όποιον νά 'ναι και να κάνουνε ότι νά 'ναι, φτάνει να τους αφήσουμε την καρέκλα, σας παρακαλούνε πολύ.
  • Ο Γιωργάκης απευθύνεται στο κοινό της θείας Λένας. Θυμάται κανείς την θεία Λένα; όχι; εντάξει: εσείς μπορείτε να ψηφίσετε Γιωργάκη.
  • Τον κόπρο του Αυγείου της ΝΔ, ούτε Ποτάμι δεν τον ξεπλένει. Απλά θα πάρει όσους δεν έφτασαν να ψηφίσουν Αντώνη, Καμένο ή Κασιδιάρη.
  • Ο Καμένος κάηκε (εντάξει, κλισέ, σόρυ).
  • Οι νεοναζί, νεοναζί. Ουγκ!
  • Τελικά το μόνο έντιμα σταθερό στην ταυτότητά του (και έξυπνο) είναι το ΚΚΕ που όχι να κυβερνήσει, αλλά ούτε να συνεργαστεί δε θέλει.



Βέβαια, ένας πελάτης πρέπει στο τέλος να βρει ένα μαγαζί. Διότι η ύπαρξη του πελάτη συνεπάγεται την φυσική ανάγκη να αγοράζει --όχι να παράγει. Κι' έτσι, μέχρι την Κυριακή, πρέπει πάρα πολλοί άνθρωποι να βρούνε πάρα πολλές δικαιολογίες για να αποφασίσουν τι θ' αγοράσουν, και, να πιστέψουν ότι υπάρχει κάποια ηθική ή κάποια φιλοσοφία πίσω από την αγορά τους. Μπούρδες κατσαρές. Δεν υπάρχει ηθική ή φιλοσοφία ή ιδεολογία ή όραμα πίσω από καμία από τις επιλογές μπροστά μας. Μόνο φαντασίωση και δικαιολογία. Λούφα και παραλλαγή, πάντα!

Όσο για την ανθρωπιστική κρίση από την οποία θα μας σώσει το πεφωτισμένο 4%, η μόνη κρίση ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, τέσσερα χρόνια, αρνήθηκαν πεισματικά να κάνουν το πρώτο πράγμα που ζήτησαν οι δανειστές και να απολύσουν κηφήνες και να εξυγιάνουν τα δημοσιονομικά. Οι ίδιοι οι 'Ελληνες επέλεξαν την λιτότητα (και την φόρτωσαν στους δανειστές) για να μην δυσαρεστήσουν τους πελάτες, τις πρακτικές των οποίων ήθελαν να αλλάξουν οι δανειστές. Την λιτότητα, δύστυχοι, την έφερε η άρνηση των δικών μας κυβερνήσεων να χτίζανε κράτος που να λειτουργεί! Ξυπνήστε επί τέλους!

Άντε να δούμε τι δημοσιουπαλληλίκι θα φέρουν οι προσωποπαγείς συνιστώσες, και ο νεαρός πατερούλης.






Ο alexis® σε στιγμιότυπο από σκηνοθετικές πρόβες στα γυρίσματα της καινούργιας υπερπαραγωγής:
Οι Δέκα Εντολές της Θεσσαλονίκης

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.