Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Έξοδος





"Πρωτοβουλίες αποκλιμάκωσης της έντασης μετά τη θύελλα της Παρασκευής"
Ο Βαρουφάκης στο Παρίσι, ο Τσίπρας Ρώμη και Παρίσι
Οι Έλληνες παραμένουν στην Αθήνα, για την ώρα







Μία από τις πιθανές εκβάσεις θα είναι μία ένδοξη έξοδος. Όσοι θυμάστε την ταινία Butch Cassidy and the Sundance Kid από την οποία ο Πωλ Νιούμαν και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ δάνεισαν την τελευταία σκηνή για τους κυρίους Βαρουφάκη και Τσίπρα, θα θυμούνται ότι η τελευταία σκηνή ήταν ένδοξη και έχτισε τον θρύλο αυτών των Ντεσπεράντος... Αν δεν την έχετε δει την ταινία δε θα σας πω πως τελειώνει αυτή η σκηνή. Το αφήνω για έκπληξη.

Ο φίλος Βούλφγκανγκ προσπαθεί να ακούσει το κλασσικό τραγούδι της ταινίας, Σταγόνες Βροχής Πέφτουν στο Κεφάλι μου, αλλά αν καταφέρει να ακούσει τους στοίχους σίγουρα θα σηκώσει τους ώμους του. Για τον Γερμανό, ελευθερία δεν είναι να μην ανησυχείς όταν βρέχει: είναι να είσαι ελεύθερος να λες στους άλλους τι να κάνουν. Νατούρλιχ.





Εν τω μεταξύ, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο έβγαλε την γραβάτα του για να συγχαρεί τον Τσίπρα. Ίσως να βρούμε καινούργια δουλειά σαν ταχυδρόμοι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσσία από τους πίσω δρόμους. Τα γραμματόσημα ίσως να αγοράζονται σε δραχμές, ποιός ξέρει.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.