Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Γενέθλια!






ορίστε πως χρησιμοποιεί η Μαργαρίτα τους μαρκαδόρους της!






12 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ, με υγεία και προκοπή, να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά, να χαίρεσαι το παλληκάρι σου και τη γυναίκα σου. Ό,τι επιθυμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τα χιλιάσεις, να χαίρεσαι τη γυναίκα σου και το γιο σας!

    και μια χαρά τους χρησιμοποιεί τους μαρκαδόρους. πολύ ταλέντο έχει. όχι σαν τους πίνακες ζωγραφικής της κυρίας παπαδήμου!
    θα σου στείλω μέηλ να δεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλα κι ευτυχισμενα και να περάσετε ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρόνια πολλά μέ υγεία πάνω απ' όλα καί νά γιορτάσεις καί καμιά 10αριά ντουζίνες γεννέθλια ακόμα
    γιώργος-λευκάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά για εσένα και την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ Φίλοι μου για τις ευχές σας και για την αγάπη σας. ¨ηταν μια υπέροχη μέρα στο σπίι, με το τζάκι, οι δυο μας και όλοι όσοι αγαπάμε από το τηλέφωνο, και φυσικά το ίντερνετ που μας συνδεει με ένα τρόπο καταπληκτικό και πρωτόγνωρο για τον πλανήτη μας...

    Σήμερα η Μαργαρίτα μου έφτιαξε και κάτιπου αγοράσαμε σε ένα σούπερμάρκετ στην πόλη, ένα Σαλάμι σοκολάτας χωρίς ζάχαρη. Φανταστείτε ένα σαλάμι αέρος αλλά αντί για κρέας είναι σοκολάτα και αντί για τα παχάκια μπισκότα! Το κόβεις φέτες σαν σαλάμι κει το τρως με λίγη κρέμα γάλακτος (αντί για τζατζίκι)-Γιαμ-γιαμ!!!

    Ευχαριστώ όλους! Αλλον ένα χρόνο νεώτερος και σοφότερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ, φωτιές που μου άναψες με το σοκολατοσαλάμι! :) Γκούγκλισα, η έρμη, για να πάρω μια... οπτική ιδέα και τώρα με το ζόρι κρατιέμαι μην παραγγείλω διαδικτυακά, και πάει η δίαιτα, πάει!

    Και του χρόνου να ΄σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά και καλά, γεμάτα με υγεία ψυχική και σωματική, με αγάπη και δημιουργία! Αρμονία, ευτυχία, αλήθεια, διάθεση για ζωή! Δημήτρη ότι καλύτερο εύχομαι από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά Δημήτρη,

    Σαν τα ψηλά βουνά, που λένε...πιο ψηλά κι από αυτά που βρίσκεσαι!

    Υγεία και Αγάπη κι όλα μοιάζουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά Δημήτρη!Πάντα γερός,γεμάτος ζωή και αγάπη,εύχομαι....και νάχεις παντα την εφηβική σου όρεξη να γράφεις εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή μου Λευκή, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, σε μικρό πιάτο, τρείς φέτες, περίπου 1/4 της ίντσας πάχος, λουσμένες με λίγη κρέμα γάλακτος, και στην άκρη μια κουταλιά του γλυκού creamy peanut butter! Μια φορά ημερησίως as part of a humane, balanced diet!


    Φίλοι Roadartist, Τζων Μπόη, και Squarelogic, σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Βενιζέλου επιτρέποντος ελπίζω να τα πούμε όλοι από κοντά κάποια φορά στο Φάληρο, με λίγο προσούτο, παρμεζάνα και σαν τζιοβέζε! Και 'σείς ότι επιθυμείτε, πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.