Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Dreams
Happy landings, Neil,
You carried humankind on that small step,
On to a giant leap that is yet to come.
Embracing a destiny,

Drenched in the heavenly light
Of billions of worlds,
That small minds will never fit,

Leap forward,
Beyond the abyss
As you step away,

Towards the dream
Of Life
You exist in our yearnings, now,

Happy Landings, Neil.

4 σχόλια:

 1. Τουλαχιστον αυτός ειχε extra large όνειρα που μπορεσε να πραγματοποιησει
  Ωραια, η αφιερωση σου!

  Καλή σου μερα, Δημήτρη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή σου μέρα Scarlett...

   Δεν είναι πια 1969... που να πήγαν τα όνειρα της ανθρωπότητας...

   Διαγραφή
  2. που να πηγαν τα όνειρα της ανθρωπότητας....

   μπήκαν στη διατίμηση και σορταρίστικαν.

   Διαγραφή
  3. Ο άνθρωπος άρχισε να τα βρίσκει όλα εύκολα σε μια οθόνη μπροστά του και έχασε το ενδιαφέρον της εξερεύνησης μια που όλα σερβίρονται τώρα μπροστά του -και έτσι έχασε αξία και η παιδεία μέσω της οποίας θα ήταν δυνατή η εξερεύνηση. Σύντομα όμως θα μείνουμε με τις σβηστές οθόνες μπροστά μας, νια που δεν θα έχει μείνει κανείς με την παιδεία να ξέρει πως να τις κατασκευάσει.

   Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.