Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

FolkFest!




Και να που τέλειωσε και το δέκατο έβδομο Ιρλανδέζικο Φεστιβάλ Φολκ Μουσικής του Σαν Μπενεντέτο ιν Άλπε...
Το ξεκίνησε η Μαργαρίτα το 2000 με φίλους της μουσικούς από την Ιρλανδία, και είναι πια παράδωση όπου κάθε χρόνο βρίσκονται φίλοι από όλη την Ιταλία, και Ιρλανδία, Βόρειο Ιρλανδία, ΗΠΑ, Σαρδινία και μέχρι και από την Κροατία... Είναι από τα πολύ όμορφα πράγματα στην ζωή μας...























































































5 σχόλια:

  1. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α πορτραίτα!!!!!! Ζήλεψα αφάνταστα την μουσική θαλπωρή που βγαίνει από τις φωτογραφίες. Και τι δε θα 'δινα να ζούσα μια τέτοια συνάντηση. Ποιος ξέρει, ίσως κάποτε..... Υπάρχει στο you tube κάποιο ηχητικό ντοκουμέντο;
    Πολλά χαιρετίσματα από το νησί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ’ευχαριστώ αγαπητή Margo και ευχές στο νησί σας από το βουνό μας :-)
      Και βέβαια να το ζήσεις και από κοντά! Πάτρα Ανκόνα και 2 ώρες βόρεια, τέλη κάθε Οκτωβρίου! Θα σας περιμένουμε!

      Είχα κάνει ένα μικρό βίντεο δυόμιση λεπτά πριν χρόνια, με ήχο, και υπάρχει εδώ:
      https://www.youtube.com/watch?v=DDw69WB5UOY

      Διαγραφή
  2. Άμα ερχόταν η margo, θα συνέβαλε με το ακορντεόν της... Μουσικός γάρ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα φωτογράφιζα αντί για σένα χαχα :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.