Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Προβολή
Carmen Silvestroni, Proiettati Nello Spazio, 19948 σχόλια:

 1. Η θεία της Μαργαρίτας έχει πραγματικά κάνει πολύ ωραία πράγματα!

  "Προβολή" είναι μήπως ο τίτλος του συγκεκριμένου έργου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ιταλικά ειναι Proiettati nello spazio,
   Αγγλικά δεν μεταφράζεται ακριβώς αλλά είναι περίπου spatial projection, ή ίσως spatially projected
   Ελληνικά ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... κάτι σαν "προβαλλόμενοι στον χώρο", αλλά χάνει πάρα πολύ. Δεν έχω ιδέα πως να το πω ακριβώς Ελληνικά.

   Καλό σου βράδυ Κώστα.

   Διαγραφή
  2. Ρε συ είναι υπέροχος ο πίνακας. Πολύ δυνατός. Πέρα από την πλάκα, ειδικά με τον προβολέα ως άλλο ήλιο που παραλλάσσει τη μορφή των σωμάτων

   Διαγραφή
 2. Δήμο, το έπιασες πολύ καλά. Τον ζωγράφισε σε ηλικία 55 ετών 3, χρόνια πριν πεθάνει. Ήταν γλύπτης, ζωγράφος και καθηγήτρια, της σχολής τρανς αβανγκαρντ και έχει κάνει τρομερά μεγάλο έργο. Έχει κι ένα πάρκο ονομασμένο από την πόλη για εκείνη. Σε καμιά δυό βδομάδες θα ανεβάσω δουλειά μου μηνών στην ιστοσελίδα που της φτιάχνω και θα σας πω να πάτε να ρίξετε μια ματιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δήμο και Δημήτρη, εμένα ξέρετε τι μου κάνει φοβερή εντύπωση; Το γεγονός ότι μοιάζει να έχει τεράστιο βάθος. Και τα σώματα είναι τοποθετημένα κατά τέτοιο τρόπο που μοιάζουν να κοιτάνε προς κάπου πολύ πολύ μακριά. Είναι πραγματικά υπέροχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εκπληκτικό έργο! Τα σώματα εκτεθειμένα στο φως δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά.. δείχνουν σαστισμένα. Οι άνθρωποι δεν είμαστε συνηθισμένοι στην απογύμνωση της ψυχής. Κάπως έτσι το ένιωσα..
  Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το αφιέρωμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κώστα, Margo, και Δήμο, ευχαριστώ και πάλι, ναι η δουλειά της, και αυτός ο πίνακας, είναι υπολογίσιμη και θα βρείτε πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες από πολλά έργα στην ιστοσελίδα που ετοιμάζω. Και η Margo εξέφρασε θαυμάσια το ότι "εκτεθειμένα στο φως δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά", και έχει όταν το δεις και από του φυσικού πολύ βάθος όπως λέει και ο Κώστας.

  Καλό απόγευμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.