Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μέλλον













Ένας άνθρωπος που δεν έπρεπε ποτέ να καθίσει σε δημοσιά καρέκλα θα γίνει πρωθυπουργός.


Ένα 38χρονο φασιστόμουτρο εδραίωσε το όνομά του με τους ανεγκέφαλους συνομήλικους του για να βρίσκεται στο κέντρο της πολιτικής της Ελλάδας για τα 40 χρόνια που του απομένουν.


Η Ελλάδα παραμένει στην εντατική αλλά γλύτωσε τον θάνατο, και πήρε μια μικρή παράταση ζωής. Από εδώ και πέρα εξαρτάται από τους Ευρωπαίους (μια που αποδείξαμε ότι δεν μπορεί να εξαρτάται από εμάς).


Η κυρίως υπεύθυνη για την κατάσταση, η Μέρκελ, φεύγει του χρόνου, και οι εκλογές που είχαν πραγματική σημασία για την Ελλάδα δεν έγιναν εχθές στην Ελλάδα αλλά στην Γαλλία.









2 σχόλια:

  1. Ξέφυγες Βορειοιταλέ από την ελληνική πραγματικότητα. Μέτρα χοληστερίνη γιατι βλέπω θολωμένες σκέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν προσποιήθηκα ότι βρίσκομαι μέσα στην Ελληνική πραγματικότητα αγαπητέ Διόνυσε. Η ερώτηση είναι πόσες Ελληνικές πραγματικότητες υπάρχουν και πόσες από αυτές είναι φαντασιακές...



      υγ. Δεν θα βρίσκομαι στο κομπιούτερ μέχρι αρκετά αργότερα Δευτέρα.

      Διαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.