Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Αναπτυξιακά...










Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που μέχρι τώρα λεγόταν Μνημόνιο δεν θα λέγεται πλέον Μνημόνιο. Θα λέγεται Αναπτυξιακό Συμβόλαιο. Η σημαντική αυτή κατάκτηση του λαού ακολουθεί τα ήδη κεκτημένα της μετονομασίας της Τρόικας σε Θεσμούς και των Δανειστών σε Μπράσελς Γκρουπ.

Μνημόνιο και Τρόικα τέλος! Ακριβώς όπως μας υποσχέθηκε ο Αλέξης! Πείτε καλημέρα στο Αναπτυξιακό Συμβόλαιο και τους Θεσμούς...

Είπα να γράψω τα συνηθισμένα μου αλλά τα έχετε ξαναδιαβάσει. Οπότε λέω να πάω κατ' ευθείαν στο ψητό.

Υποθέτω ότι ένας λαός με αξιοπρέπεια ξέρει πότε τον δουλεύουνε, και ένας λαός στον οποίον έχουν απομείνει μερικές εγκεφαλικές λειτουργίες γνωρίζει πως όσο και να προσπάθησαν τα καλά παιδιά δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα. Οι κακοί Ευρωπαίοι δεν τσιμπήσανε. Και ούτε πρόκειται.

Ή θα συνεχιστεί το έργο που επιτελείται 5 χρόνια τώρα από διάφορες μαριονέτες όπως Γιωργάκης, Παπαδήμος, Βαγγέλης, Αντώνης, και τώρα Αλέξης, ή θα επιστρέψουμε στην δραχμή.

Όσο για μένα, προτιμώ να μείνει η Ελλάδα στο Ευρώ, και προτιμώ να μείνει με τον Αλέξη πρωθυπουργό που να κάνει ακριβώς ότι του λένε εκείνοι που μας δανείζουνε τα δικά τους λεφτά να μας ταΐζουνε. Καλύτερα ο Αλέξης παρά οποιοσδήποτε άλλος για την ψυχολογία του λαού. Αν έχει τσίπα ο Τσίπρας ας παραδεχτεί ότι δεν είχε ιδέα τι έλεγε κι ας εξηγήσει τι πρέπει να γίνει τώρα για να μείνουμε στο Ευρώ. Νομίζω αυτό θα είναι αξιοπρεπές να το κάνει, και ο λαός θα τον υποστηρίξει.

Ψηφίζω μνημόνιο Αναπτυξιακό Συμβόλαιο με Τσίπρα. Εσείς;

Σε μερικά πηγαδάκια της κυβέρνησης του μπάχαλου ακόμα πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα χαλάσουν την Ευρώπη μόνο και μόνο για να έχει ΦΠΑ η Μύκονος και η Σαντορίνι και για να απελευθερωθούν τα επαγγέλματα-μαφίες. Σφάλλουν όμως. Της Ευρώπης δεν της καίγεται καρφάκι αν θα έχει ΦΠΑ στην Μύκονο και στην Σαντορίνι ούτε αν θα χρειάζονται 500.000 Ευρώ για μιά άδεια Ταξί. Η Ευρώπη απλά λέει ότι δεν θα επιτρέψουν να γλιστρήσει τίποτα, γιατί αν περάσει ένα μετά θα αρχίσουν να περνάνε κι άλλα, και στο τέλος δεν θα υπάρχει τίποτα. Ξέρω, ξέρω, προτεσταντικές βλακείες, θα μου πείτε. Ναι. Αλλά οι προτεστάντες μας ταΐζουνε οπότε μάλλον εκείνοι θα μας πούνε τι να κάνουνε, ή ας το κάνουμε μόνοι μας. Και έχει ο Θεός της Ελλάδας. 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.