Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Μπαίνοντας στην Βενετία



"η Βενετία είναι Η ΠΟΛΗ!"
Αθεόφοβος, 7 Μαρτίου, 2010

Διακόπτουμε το πρόγραμμα αναρτήσεων για αυτή την ειδική ανακοίνωση:
Μετά από το σχόλιο του Αθεόφοβου στο ποστ "Απ' το φόρουμ, δεξιά!"
ιδού μία ξεχωριστή σελίδα προς τιμή του, με 33 φωτογραφίες (και στο μενού σελίδων, επάνω αριστερά)





2 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως χάθηκε τι σχόλιο μου που είχα αφήσει πριν 3 μέρες οπότε το επαναλαμβάνω.
    Στην Βενετία πέρασα μια μοναδική εβδομάδα στην οποία την περπάτησα,πήγα στα μουσεία της και στα νησάκια της στην καλύτερη εποχή της,τέλη Απριλίου ,ενώ την Πρωτομαγιά ήμουνα στην τότε κόκκινη Μπολονια.
    Η ωραιότερη δε ατάκα που άκουσα στην Βενετία ήταν από ένα εστιάτορα που μόλις πήρε χαμάρι ότι είμαστε Ελληνες είπε αμέσως:
    Α,molto pane,molto aqua!
    Και τα έφερε αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αθεόφοβέ, το, πάντα ευπρόσδεκτο, σχόλιό σου και η απάντησή μου υπάρχουν στην ειδική σελίδα των φωτογραφιών, εδώ (και στο λινκ πάνω αριστερά -ανάρτηση που πληροφορεί για την σελίδα, και ξεχωριστή σελίδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.