Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

ΑλπίνιΌπως στα περισσότερα Ιταλικά χωριά, έτσι και στο δικό μας οι βετεράνοι κάνουν μια γιορτή κάθε καλοκαίρι να θυμούνται τους συντρόφους τους με περηφάνια. Όπως και στα δικά μας χωριά στην Ελλάδα, ε;

Στο δικό μας το χωριό, βουνό γαρ, οι βετεράνοι είναι βέβαια Αλπινιστές. Και την Κυριακή 4 Αυγούστου είχαμε την γιορτή, με λειτουργία στον κήπο του χωριού, κατάθεση στεφάνου στο ηρώο, και αγριογούρουνο με ταλιατέλες, πορκέτα, σπιεντίνι και ορχήστρα.

Τις φωτογραφίες τις πήρε ο ανεπίσημος ιστορικός της ζωής του χωριού.

Πολύ ωραία επιλογή του βιολιστή να παίξει το "Αδελφέ ήλιε, αδελφή σελήνη", από την ταινία του Ζεφιρέλι για τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης κατά την διάρκεια της ευχαριστίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημειώσεις σχετικά με τα σχόλια:

Η Αποθήκη Σκέψης δεν δέχεται "Ανώνυμα" σχόλια, γιατί μερικοί ανώνυμοι διάλεγαν να μην υπογράφουν καν με κάποιο όνομα κάτω από το σχόλιό τους. Ενώ ούτε η μπλογκική ταυτότητα ούτε ένα όνομα γραμμένο κάτω από ένα σχόλιο σημαίνουν τίποτα, η προδίδουν κανένα πραγματικό στοιχείο, η πλήρης ανωνυμία δείχνει απλά έλλειψη οποιουδήποτε σεβασμού προς τους άλλους σχολιαστές. Ζητώ συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή από τους φίλους που υπέγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους και ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο να συνεχίσετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε.


Για να απαντήσετε σε μεμονωμένα σχόλια, κάντε κλικ στο λινκ "Reply" κάτω από το κάθε σχόλιο. Για να συνεχιστεί η σειρά σχετικών σχολίων κάτω από ένα συγκεκριμένο σχόλιο πρέπει να πατάτε το λινκ "Reply" κάτω από το αρχικό σχόλιο της σειράς.

Για να γράφετε ανεξάρτητο σχόλιο πρέπει να χρησιμοποιείτε το κουτί σχολίων κάτω-κάτω χωρίς να πατάτε "Reply" προηγουμένως.